header
li homerefmeubstofprijzentiplinnieuwscont
tu
Prijzen

De prijzen van meubelstoffering zijn afhankelijk van verschillende factoren, te weten:

  • Stofsoort;
  • Kussendikte;
  • Afmetingen;
  • Vorm;
  • Merk (fabrikant).

Vanuit commercieel oogpunt is het vrij eenvoudig een aantrekkelijk geprijsd product te leveren. De slogan 'wij zijn de goedkoopste', zullen wij echter niet gebruiken. De kwaliteit van de gebruikte stof kunt u zelf bepalen door te kiezen uit de leverbare producten. De vulling echter, is in veel gevallen het onzichtbare comfort component. Het schuimrubber bepaalt uiteindelijk het zitcomfort (voor nu en later). Deze duurzame kwaliteit kunnen wij leveren in verschillende soorten schuimrubber. Ook dat is een keuze waarin wij u graag adviseren.

Met deze garantie voorwaarden, waarin ook het vakmanschap en het maatwerk van de afwerking zit opgesloten, kunnen wij leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. U zult dat zelf kunnen beamen als u op de juiste wijze gaat vergelijken.

Omdat de praktijk leert dat elk “meubelstuk” zijn eigen afmetingen kent en U bepaalt welke stof er op de kussens moet komen, is het logisch dat deze persoonlijk wens ook een persoonlijke reactie oplevert, waarbij wij kunnen meedenken en adviseren. Om die reden komen we u graag bij u thuis. Daar kunnen we het meubelstuk inmeten en met de kleurstijlen komen tot een passende totaaloplossing. Vooruitlopend daarop kunt u uiteraard uw vragen aan ons kwijt. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  verkoop ti con
voordelen
meubels
scheepmeub adres